5 december 2023 3 min leestijd

10 vragen aan onze nieuwe designer Remco

Leendert Bos
Marketing specialist

We willen je graag voorstellen aan Remco, onze nieuwe visual designer. Om onze nieuwe aanwinst beter te leren kennen hebben we hem een aantal vragen gesteld.

1. Wat maakt visual design zo boeiend?

Het aantrekkelijke aan visual design is de diversiteit ervan. Je kunt verschillende elementen ontwerpen, variërend van advertenties tot spandoeken en vlaggen. Het houdt je constant bezig, en elke keer ben je bezig met iets nieuws en creatiefs.

2. Werken bij De Indruk, waar kijk je naar uit?

Ik kijk er vooral naar uit om voor verschillende klanten te werken. Elke opdrachtgever heeft zijn eigen stijl en behoeften, en dat maakt het werk interessant. De variatie in kleuren, vormen en stijlen maakt het boeiend en uitdagend.

3. Wat zijn je interesses en hobby's buiten werk?

Buiten werk geniet ik van volleybal 🏐, niet als onderdeel van een team, maar gewoon voor de plezierige bezigheid met vrienden. Daarnaast haal ik voldoening uit mijn moestuin en het verzorgen van planten. Mijn interesse in planten is versterkt sinds mijn eerste baantje bij de Welkoop. Ook was de jeugdbrandweer lange tijd een grote passie, maar nu ben ik leider geworden, omdat ik te oud ben om deel te nemen. In de toekomst hoop ik door te stromen naar de vrijwillige brandweer 🚒

4. Je hebt veel hobby’s, hoe breng je het liefst je vrije dag door?

Inderdaad, ik houd ervan om actief te blijven op mijn vrije dagen. Ik werk graag in mijn moestuin. Daarnaast vind ik het leuk om in de natuur te wandelen met mijn vriendin Annerieke en samen te koken.

5. Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Terschelling. We gaan er al jaren naartoe, omdat er familie van mijn vader woonde. Terschelling heeft een gevarieerd landschap met strand, heide en bos, wat ik echt fantastisch vind. De overtocht met de boot 🛳 zorgt al meteen voor vakantiegevoel en het eiland brengt veel nostalgische herinneringen met zich mee.

6. Heb je nog dromen of doelen die je wilt verwezenlijken?

Ik zou graag nog naar een land willen waar cactussen in het wild groeien. Dat lijkt me erg fascinerend om te ervaren. Een van mijn grote toekomstdromen is ook om te trouwen met mijn vriendin Annerieke. Dus wellicht een aanzoek in de toekomst…

7. Heb je recentelijk een boek gelezen dat je zou aanbevelen?

Hoewel ik niet vaak boeken lees, vond ik “Letterfontein” erg interessant 📖. Dit boek gaat diep in op typografie en de kunst van lettertypes. Het legt uit waarom het kiezen van het juiste lettertype belangrijk is en biedt inzicht in de verschillende aspecten ervan. Het boek was zowel boeiend als toegankelijk om te lezen.

8. Hoe uit creativiteit zich buiten je werk?

Creativiteit is écht een onderdeel van mijn leven, ook buiten werk. Ik geniet ervan om dingen te maken en leer vaak van online tutorials. Mijn tuin biedt ook een uitlaatklep voor mijn creatieve energie, vooral bij het kweken van unieke groenten, zoals kort geleden; paarse boontjes.

9. Wat is jouw favoriete seizoen?

Elk seizoen heeft zijn charme, maar de lente is mijn favoriet. Alles begint weer te bloeien, de dagen worden langer, en de natuur komt tot leven. Het brengt een gevoel van vernieuwing met zich mee dat ik erg waardeer.

10. Wat maakt werken bij De Indruk zo leuk?

Werken bij De Indruk biedt mij de kans om waardevolle ervaring op te doen. Ik werk samen met collega’s met veel expertise, en de sfeer is open en vriendelijk. Ik waardeer de constructieve feedback die ik ontvang, en het is gewoon een erg gezellige plek om te werken 😁

"Elke opdrachtgever heeft zijn eigen stijl en behoeften, en dat maakt het werk interessant."