1 november 2022 3 min leestijd

Even voorstellen: Hannah Ploeg

Erik van Holland
Relatiemanager

Fresh @De Indruk: creative visual designer Hannah Ploeg

Team Visual maakt designs die de juiste emotie oproepen, met een perfect passende uitstraling en helemaal in de gewenste stijl. Sinds vorige maand is dit team uitgebreid met Hannah Ploeg. Samen met Jeroen en Renske werkt zij aan de mooiste, beste en meest verrassende designs.

We zijn blij te melden dat Hannah nu al een gewaardeerde aanvulling is voor De Indruk. Naast dat ze een echte vakidioot is, is ze namelijk ook nog eens een hele gezellige collega 😃 

Tijd om nader kennis te maken!

  • Naam: Hannah Ploeg
  • Woonplaats: Arnhem
  • Achtergrond: “Ik heb Graphic Design gestudeerd aan de kunstacademie Artez in Arnhem. Tijdens mij studietijd heb ik diverse banen gehad, van op de markt staan tot aan werken bij een visrestaurant als ‘viswijffie’. In coronatijd heb ik bij de GGD alle functies uitgespeeld. Toch merkte ik dat mijn vingers begonnen te kriebelen en ik weer mooie dingen wilde gaan maken. Toen begon mijn zoektocht naar waar mijn carrière echt van start kon gaan en zodoende ben ik bij De Indruk terecht gekomen. En zo ben ik aan de slag gegaan als Creative visual designer!”
  • Connect met Hannah op LinkedIn 

Hannah in 6 vragen

Welke werkzaamheden geven jou energie?

“Ontwerpen is soms net een puzzel en dat kan soms versie op versie zijn. Wanneer alles op zijn plek valt, dat vind ik heel nice. Eigenlijk het hele proces, van het verzamelen van informatie, uitwerken in concepten, beeldmerk maken en dat presenteren naar de klant geeft mij energie.”

Waar kijk je het meest naar uit in deze functie?

“Ik kijk er naar uit om te gaan groeien. Om te gaan ontdekken waar het meest mijn kracht ligt. Ik weet dit al een beetje, maar dit zou ik graag meer willen onderzoeken en mijzelf hier verder in gaan ontwikkelen. Daarbij wil ik graag leren om met iedereen samen te werken van andere afdelingen en natuurlijk met onze opdrachtgevers.”

Wat doe jij het liefst in je vrije tijd?

“Ik hou van koken en lekker eten. Ik vind het allerlekkerst om allerlei verschillende smaken te proeven. Ik heb een voorkeur voor de Aziatische keuken, maar ik geniet ook van Italiaans en Mexicaans eten. Ook vind ik het leuk om te dansen op feestjes en om met mijn familie en vrienden te zijn. Ik vind ook bewegend beeld interessant en leuk om te fotograferen. Ik heb op de kunstacademie met verschillende media kennis gemaakt en ik merk dat ik video ook heel leuk vind.” 

Wat weten mensen (nog) niet over jou?

“Ik ben een heel open persoon, hierdoor weten veel mensen juist veel van mij. Misschien dat mensen niet weten dat ik op scouting heb gezeten? Ik vond het geweldig, ik ging altijd op kamp, broodjes bakken en ik was de hele dag buiten. Ik had ook een skelter en wilde graag een beetje stoer zijn. Dit heb ik trouwens nog steeds wel een beetje 😊

Waar kunnen klanten jou voor inschakelen?

“Mijn kracht ligt bij de conceptontwikkeling, een onderzoek omzetten naar iets conceptueels en het vertalen van concepten naar een visuele uiting. Klanten kunnen mij inschakelen voor een brainstorm maar ook voor de vertaling van idee naar een daadwerkelijk beeld. Ik heb een beetje een mind-map hoofd en vertaal graag mooie ideeën naar concepten.”

En tot slot; wat is jouw guilty pleasure?

“Ik hou van jaren 50 muziek. Zoals: Sam Cooke, Ella Fitzfergerald en of course Elvis Presley. Oh ja en kroketten, garnalen en Nibb it chips, vind ik echt enorm lekker.”

Heb je nog vragen voor Hannah? Stel haar gerust een vraag via hannah@deindruk.nl

Benieuwd naar de rest van ons team?