3 augustus 2022 3 min leestijd

Even voorstellen: Lynn van der Heyden

Erik van Holland
Relatiemanager

Gloednieuw in ons team: projectmanager Lynn van der Heyden

Bij De Indruk staat het werk nooit stil. Het is vaak hectisch met veel projecten tegelijk. Never a dull moment! Om het overzicht te bewaren is er gelukkig altijd onze rots in de branding: hetwordtgeregeld@deindruk.nl, oftewel: projectmanagement. Naast Patricia bestaat projectmanagement sinds kort ook uit Lynn van der Heyden. Deze enthousiaste projectmanager heeft zich in korte tijd al onmisbaar gemaakt bij ons op kantoor. Niet alleen omdat ze keigoed is in haar werk, maar vooral ook omdat het een superleuke collega is. Tijd om haar voor te stellen!

  • Naam: Lynn van der Heyden
  • Woonplaats: Nijmegen
  • Achtergrond: “Een aantal jaar geleden ben ik afgestudeerd van de studie Food en Business in Nijmegen. Daarna ben ik aan de slag gegaan in het commerciële team van Ojah b.v. Dit heb ik 2,5 jaar met veel plezier gedaan. Toch merkte ik dat ik meer een regelaar ben en daarom ben ik op zoek gegaan naar een functie als projectmanager. Door mijn achtergrond in Food en Business, heb ik altijd veel interesse gehad in marketing en communicatie, een groot onderdeel van mijn studie. Hierdoor heb ik gezocht naar een functie bij een marketingcommunicatiebureau en zo ben ik bij De Indruk terecht gekomen, waar ik sinds 19 april met veel plezier aan de slag ben als Projectmanager!”
  • Connect met Lynn op LinkedIn

Lynn in 10 vragen

Projectmanagement, wat spreekt jou daar zo in aan?

“Ik hou er heel erg van om dingen te regelen, de controle te hebben en de touwtjes in handen te houden. Ik vind het fijn om samen met Patricia hetwordtgeregeld@deindruk.nl te bemannen en onze collega’s te faciliteren in hun werk.”

Wat is volgens jou een belangrijke vaardigheid voor een projectmanager?

“Als projectmanager moet je snel kunnen schakelen, je beheert namelijk veel verschillende projecten tegelijk en vragen komen altijd tussendoor.”

Ben jij stressbestendig?

“Ik ben zeker stressbestendig. Ik heb voor mijzelf een manier gevonden met een eigen systeem van lijstjes maken. Zodra alles wat ik moet doen op zo’n lijstje staat, heb ik rust in mijn hoofd.”

Wat zijn jouw hobby’s?

“Mijn hobby’s zijn koken, uiteten gaan en dan vooral nieuwe restaurantjes proberen. Ook heb ik samen met vrienden een kookclub. Zo organiseren we maandelijks een etentje, waarbij één iemand kookt. Zo lijkt het net alsof we lekker uiteten zijn. Daarnaast hou ik ook heel erg van klimmen en boulderen. Op dit moment ben ik nog herstellende van een blessure, maar daarna ga ik zeker weer klimmen!”

Wat is je favoriete gerecht?

“Je kan mij met heel veel blij maken, maar als ik moet kiezen ga ik voor Indiaas eten. De combinatie van verschillende gerechten vind ik heerlijk. Ik ga graag uiteten met mijn vriend en vrienden.”

Waar krijg jij energie van op werk?

“Ik krijg energie van resultaat! Ik vind het heel gaaf om met mijn collega’s ons werk aan de opdrachtgever te presenteren en zo samen toe te werken naar een optimaal resultaat.” Ook onze prachtige kantoorlocatie aan de A12 én mijn lieftallige collega’s geven veel energie.”

Hoe laad jij jezelf op? 

“Ik laad mijzelf op door mensen. Ik ben graag met vrienden en ga dan het liefst uiteten. Met mijn passie voor lekker eten, ga ik graag naar restaurants met kleine gerechtjes, zodat ik alles kan proeven.”

Wat is jouw favoriete vakantieland?

“Ik vind reizen enorm leuk, tot nu toe ben ik voornamelijk naar Azië geweest. Ik vind het geweldig om zoveel verschillende landen te zien en natuurlijk de diverse eetculturen te ervaren.”

Wat is je favoriete drankje?

“Mijn favoriete drankje is wijn. Ik hou van rosé, wit en rode wijn en het liefst natuurwijn!”

Wat weten veel mensen niet van jou?

“Ik heb een halfjaar in Zuid-Afrika, in Port Elizabeth gewoond. Ik heb hier mijn minor gedaan en tegelijk veel rondgereisd. Zo ging ik elk weekend wel naar een andere plek. Dit was echt geweldig! Het is een supermooi en interessant land. Ik zou hier zeker nog een keer terug willen.

Heb je nog vragen Lynn? Stel haar gerust een vraag via lynn@deindruk.nl

Benieuwd naar de rest van ons team?