26 januari 2018 2 min leestijd

Maak kennis met Reitze

Ewout Hooijer
Owner

Een nieuw jaar: een nieuwe medewerker. Deze maand is Reitze Bos bij De Indruk begonnen. Een ervaren en breed-georiënteerde webdeveloper.

Reitze woont met zijn vriendin in Ede, maar werkte al 8 jaar in Amersfoort bij een reclamebureau. Vorig jaar begon het te kriebelen en ging hij op zoek naar een baan met nieuwe uitdagingen, liefst dichter bij huis. Dat is helemaal gelukt.

De Indruk heeft een andere manier van werken dan ik gewend was. Alles gaat heel gestructureerd. Planning staat op nummer 1.

Van alles wat

Ook nieuw is de intensieve samenwerking met de afdeling Online Marketing. Reitze: Als developer neem ik een stukje ervaring mee. Ik ben heel breed georiënteerd: ik weet van alles wel wat.”

Veel van die kennis heeft Reitze echter niet op school of in werkverband opgedaan. Hij kruipt ook ’s avonds vaak achter z’n laptop om door te leren. “Internet is fascinerend. Er is zoveel mogelijk. Regelmatig zie ik in blogs, nieuwsberichten of op twitter iets langskomen wat ik dan zelf graag uit wil zoeken. Daar kunnen zomaar een heleboel kleine uurtjes in gaan zitten.”

Uitdaging

Reitze houdt ervan om zichzelf uit te dagen, zowel code-technisch als op designgebied. “Als ik een nieuwe opdracht krijg ga ik altijd kijken hoe ik iets origineels en vernieuwends kan toevoegen. Ook altijd de moeite waard: de site van de klant zo neutraal mogelijk als bezoeker bekijken. Vaak vallen dan al gelijk honderd dingen op die logischer of beter kunnen.”