16 oktober 2020 2 min leestijd

Nieuw in team Visual: stagiaire Rachelle

Wendy Kramer-Remmerde
Creative marketing strateeg

Vers in ons team: Rachelle Konijn, stagiaire Team Visual. Tijd om nader kennis te maken!

Voor mensen in de regio Ede is Rachelle wellicht een bekend gezicht: op zaterdag is zij te vinden achter de notenkraam op de Edese markt. Hier verkoopt ze de heerlijkste verse noten en zuidvruchten. Of misschien bekend van volleybal of de tennisbaan? Sportiviteit is haar niet vreemd. Rachelle houdt verder van gezellige dates met haar vriendinnen en avondjes Netflix.

Op de fiets naar De Indruk

Rachelle is 17 jaar oud en woont op het randje van Lunteren en Ederveen, op het tuincentrum bij haar ouders. In een ‘normale’ situatie zou dit dus een mooi dagelijks fietstochtje naar ons kantoor betekenen. Maar zoals bekend werken we nu allemaal vanuit huis. Gelukkig voelt Rachelle, ondanks het missen van haar nieuwe collega’s, de heerlijke koffie en ons mooie pand, zich toch al helemaal thuis. Want onze unieke sfeer -ook digitaal- en de uitgebreide klantenkring (en oké, toch ook wel die heerlijke koffie..) gaven de doorslag om voor De Indruk te kiezen.

Creatief talent

Deze derde-en dus laatste-jaars studente van het Grafisch Lyceum koos bewust voor de opleiding Crossmedia. Ze werd namelijk nog net niet met de knutselspullen in de hand geboren. Creativiteit is een leidraad in alles wat Rachelle doet.

Ik vind het heerlijk om met kleuren en vormen een identiteit neer te zetten

De kracht van een ontwerp, hoe je met vormen en kleuren iets tot leven wekt spreekt haar bijzonder aan. Hoe zorg je voor een huisstijl of design waarin “het bedrijf” of merk voor zich gaat spreken? De theorie op school is natuurlijk interessant, maar het lijkt Rachelle leerzaam om al het geleerde in de praktijk toe te passen. Haar keuze voor een stage bij een bureau is dan ook een hele bewuste. Zoveel mogelijk ervaring op doen bij verschillende soorten bedrijven en branches.

Wij kijken uit naar de komende acht maanden waarin Rachelle ons bij gaat staan en haar creativiteit door De Indruk zal laten gaan. Welkom Rachelle!