17 juli 2023 3 min leestijd

Zeven brutale vragen aan Marjolein

Leendert Bos
Marketing specialist

Ze is nieuw bij De Indruk, maar eigenlijk al door de wol geverfd: projectmanager Marjolein van Hemert. Misschien heb je haar al eens aan de telefoon gehad. We stelden haar zeven brutale vragen.

1. Wat is er nou leuk aan projectmanagement?

Voor mij is dat het regelen en verbeteren van processen. Dat mijn collega’s gelukkiger worden in hun werk en onze klanten blijer met het resultaat. Ik hou ervan om afdelingen aan elkaar te verbinden. Je kan bijvoorbeeld een hele creatieve campagne bedenken, maar die moet ook werken in de marketingpraktijk! Ik vind het dan interessant leuk om een discussie tussen vormgevers en marketeers in goede banen te leiden.

2. Wanneer raak jij echt in paniek?

Nooit! Projectmanagers raken niet in paniek. Nou ja, bijna niet… Ik kan trouwens wel gestressed raken. Niet zozeer van de werkdruk, maar wel als ik merk dat ik de enige ben die gemotiveerd is voor een project. Gelukkig heb ik dat bij De Indruk nog niet meegemaakt. Ik ben best perfectionistisch en ik wil dat mijn collega’s dezelfde ambitie tonen en tot het uiterste gaan voor een klant én voor elkaar. Van zulke collega’s ga ik zelf ook helemaal ‘aan’.

3. Wat maakt jou blij op een dag?

Eten! Ik ben enorm food-minded. Ik hou van eten, maar ook van koken. De keuken is mijn rustplek. Als ik gestressed ben moet je mij daar opsluiten met wat lekkere ingrediënten. Niets is zo zen als een wortel snijden. Maar ik kan ook gelukkig worden van een ouderwetse patatdag, hoor!

4. Waarom zou ik mijn motorrijbewijs moeten halen?

Motorrijden is vrijheid en in control zijn: beide. Jij bestuurt dat apparaat en het is jouw verantwoordelijkheid dat je dat veilig doet. Mijn nieuwe Triumph Tiger Sport 660 is echt genieten. Hij trekt veel sneller op dan een auto. Je moet er echt bij blijven: motorrijden is hartstikke fysiek… Op mijn bucketlist staat om nog eens naar Azië te reizen en daar dan een motor te huren. Dat lijkt me fantastisch!

5. Waarover praten jullie thuis bij het avondeten?

Hahaha, veel te veel over het werk vrees ik! Mijn vriend Matthijs en ik hebben elkaar leren kennen bij een vorige werkgever en komen dus uit hetzelfde vak. Vroeger hadden we de afspraak: als we uit de trein stappen, is het klaar. Maar inmiddels werken we beiden voor een andere werkgever en is het avondeten een moment om even te ontladen. Gelukkig kunnen we het ook over andere dingen hebben hoor: eten, huizen, vakanties, de kat, fantaseren over wat we zouden doen met een miljoen…

6. Welke kleur heeft jouw trouwjurk?

Wit. Matthijs en ik hebben elkaar 5,5 jaar geleden leren kennen en we trouwen op 2 september. Daar hebben we goed over nagedacht. We weten wat we aan elkaar hebben: we hebben elkaars hoogte- en dieptepunten meegemaakt… Als je gaat trouwen moet je bereid zijn om 100% voor elkaar te gaan en niet altijd je eigen zin door te drijven. Als dat wederzijds is, dan heb je echt iets bijzonders te pakken!

7. Waarom De Indruk?

Omdat jullie er met kop en schouders bovenuit staken! Er komt een punt in je carrière dat je niet meer andermans lijntjes wilt inkleuren. Bij De Indruk mag ik als projectmanager echt zelf uitvoeren wat ik denk dat goed is voor het proces en de kwaliteit van onze dienstverlening. Die vrijheid krijg je niet overal!