Recruitment marketing bureau ede
Versterk je merk en vind de juiste talenten met ons

Recruitment marketing bureau

Op zoek naar een recruitment marketing bureau dat je kan helpen bij het aantrekken van het juiste talent voor je organisatie? Dan is De Indruk het bureau voor jou! Wij zijn een full service marketing bureau, gevestigd in Ede en zijn al jaren gespecialiseerd in recruitment marketing. Met onze expertise helpen wij jou om je vacatures onder de aandacht te brengen bij de juiste kandidaten én om een sterke employer brand op te bouwen.

Het belang van een authentiek verhaal

Bij De Indruk begrijpen wij dat recruitment marketing meer is dan alleen het plaatsen van vacatures op jobboards. Het gaat om het creëren van een authentiek en aantrekkelijk verhaal dat potentiële kandidaten aanspreekt en motiveert om bij jouw organisatie te solliciteren.

Wij helpen jou om dit verhaal te ontwikkelen en om op de juiste manier te communiceren via verschillende kanalen, zoals: Organische social media, Google Ads, Social media advertising en contentmarketing.

 

Benieuwd hoe wij de juiste kandidaten aantrekken? Neem vrijblijvend contact op

Sollicitatie ervaring recruitment marketing bureau

De juiste 1e indruk

Door onze kennis en ervaring weten wij precies waar we op moeten letten bij de customer journey en het schrijven van content om ervoor te zorgen dat de candidate experience zo goed mogelijk is ingericht. Het is enorm belangrijk dat kandidaten een positieve ervaring hebben tijdens het gehele sollicitatieproces. Dit geeft ook een positieve bijdrage aan het creëren van een sterk werkgeversmerk. Met onze expertise helpen wij bij het optimaliseren van het proces en het geven van de juiste indruk van jouw organisatie.

Werken-bij website voor recruitment marketing

Verover toptalent met een overtuigende werken-bij site

Een goede werken-bij site is van essentieel belang bij het aantrekken van goede sollicitanten. Het is het visitekaartje van de organisatie en de eerste indruk die potentiële kandidaten van de organisatie krijgen. Op de werken-bij site kunnen zij zich oriënteren op de organisatie en de vacatures en  daarnaast kunnen ze de cultuur van de organisatie proeven.

Een overzichtelijke site met relevante informatie en een aantrekkelijk design kan ervoor zorgen dat sollicitanten geïnteresseerd raken in de organisatie en gemotiveerd zijn om te solliciteren. Bovendien kan een goede werken-bij site ook helpen bij het verminderen van de administratieve lasten voor recruiters door het gebruik van een sollicitatieformulier of een online applicant tracking system.

Lees meer over de voordelen van een werken-bij site op onze blog ”het belang van een goede werken-bij site”.

 

Recruitment marketing specialisten

Bij ons recruitment marketing bureau werken gepassioneerde specialisten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, online recruitment, content marketing, vacatureteksten en het optimaliseren van werken-bij sites. Ons team heeft jarenlange ervaring en kan jou helpen bij het aantrekken van de beste talenten. Of je nu een effectieve wervingscampagne wilt opzetten of jouw werken-bij site wilt optimaliseren, onze experts hebben de kennis en vaardigheden om jou te helpen slagen. Ontdek vandaag nog ons team van recruitment marketing specialisten en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan voor jou klaar om jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen!

Recruitment marketing bureau inschakelen?

Ben je op zoek naar een recruitment marketing bureau dat je kan ondersteunen bij het aantrekken van het juiste talent en het opbouwen van een sterk werkgeversmerk? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op! Ontdek vandaag nog wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Bereik de beste kandidaten met ons recruitment marketing bureau!