Online vindbaar worden in Ede - en de hele wereld

SEO-specialist Ede

seo specialist ede

SEO-specialist in de omgeving van Ede nodig?

Is jouw business gevestigd in Ede of in de omtrek van Ede? En wil je online beter vindbaar worden? Onze SEO-specialisten in Ede zitten klaar om je te ondersteunen.

Online vindbaarheid is tegenwoordig meer en meer een specialisme. Zeker als je in een concurrerende business zit is het lastig om online de kop boven het maaiveld uit te steken. Onze SEO-specialist Ede helpt je daarbij.

Je kunt onze SEO-specialist inhuren op contractbasis of per opdracht betalen. Ook is het mogelijk om een strippenkaart af te nemen waarmee je op afroep gebruik kunt maken van onze SEO-diensten

seo strategie 2 inzetten op veel verschillende keywords

Zoekwoordenonderzoek

 • Keywordanalyse. Wil je weten welke zoekwoorden relevant kunnen zijn voor jouw bedrijf? Ben je benieuwd waar de kansen en mogelijkheden liggen om beter vindbaar te worden?

  Start met een keywordanalyse waarin onze SEO-specialist Ede potentiële zoekwoorden voor jou onder de loep neemt. Na afloop van de keywordanalyse heb je een concreet SEO-plan.

seo strategie 3 inzetten op brede zichtbaarheid

Plan

 • SEO-scan. Werk je al langer aan de vindbaarheid van je website, maar heb je behoefte aan een second opinion? Of lukt het jouw mensen niet om je website naar hogere posities op te stuwen?

  Wij denken graag met je mee en voeren een SEO-scan uit. Hieruit blijkt wat er al goed gaat en wat er nog beter kan. Na afronding krijg je concrete tips en huiswerk mee.

 • SEO-strategie. Zoals geen bedrijf hetzelfde is, zo is de aanpak van online vindbaarheid ook voor geen bedrijf hetzelfde.

  Onze SEO-specialist adviseert jou over de welke SEO-strategie passend is voor jouw bedrijf en jouw business.

Als je online beter vindbaar wilt worden, kan je maar beter een plan hebben. Even simpel een SEO-pagina schrijven werkt niet meer.

Leendert Bos SEO-specialist De Indruk
seo content

Schrijven & optimaliseren

 • SEO-content schrijven. On-page SEO is de belangrijkste peiler van online vindbaarheid. Onze SEO-specialist schrijft in nauw overleg met jou SEO-pagina’s waarmee jouw producten en dienstverlening beter vindbaar worden in Google en andere zoekmachines.

  Deze content ziet er aantrekkelijk uit, leest lekker weg en levert bovendien concrete aanvragen en offertes op.

 • SEO-optimalisatie. Online vindbaarheid is niet iets van een eenmalige actie alleen. Onze SEO-specialist Ede onderhoudt jouw SEO-pagina’s en zorgt ervoor dat die fris en actueel blijven.

  De verkregen posities dienen behouden te worden of zelfs verhoogd. Zo blijf jij in Ede en omtrek de aangewezen partij!

linkbuilding ede

Autoriteit verhogen

 • SEO Linkbuilding. Heb jij alle seinen op groen staan, maar komt je online vindbaarheid niet van de grond?

  Onze SEO-specialist helpt jou om in korte tijd de autoriteit van jouw website te verhogen zodat je voor Google een relevantere speler in jouw niche wordt.

Technisch

 • Technische SEO. Soms is de oorzaak van het achterblijven van organische vindbaarheid simpelweg dat je website niet goed toegankelijk is voor Google. Het kan zijn dat er sprake is van duplicate content en niet-indexeerbare filters of zoekopdrachten.

  Misschien is je website niet gekoppeld aan de juiste tools van Google of heb je geen goede XML-sitemap beschikbaar. Ook de websitesnelheid kan een probleem zijn. Wat het ook is: onze SEO-specialist Ede vindt het probleem en lost het op.

Waar zijn onze SEO-specialisten Ede gevestigd?

De SEO-specialisten van De Indruk hebben jarenlange ervaring. Ons marketingbureau Ede is gevestigd op Bedrijventerrein BT A12. Waarschijnlijk ben je wel eens langs ons pand gereden… We zitten op de eerste verdieping in het pand van Delektro en Van van Ee, langs de A12.

Kom eens koffiedrinken en geniet van de wijdse uitzichten en ons heldere licht (en dan hebben we het niet alleen over ons kantoor…).

Maak kennis met onze specialisten