HERFST & HELDER

Omschrijving

Herfst & Helder, het bedrijf dat sinds 1875 kwalitatief hoogwaardige verf produceert, brengt haar communicatie-middelen onder bij De Indruk. Een klant waar we trots op zijn om wat zij doen én om wat wij voor hen mogen doen.

Een stuk nostalgie, dat is wat het logo bij zich droeg toen Herfst & Helder bij De Indruk binnenkwam. Deze nostalgie is ook de reden dat gekozen is voor een lichte restyling. De restyling is direct doorgevoerd in de rest van de huisstijl.

Maar dat is niet het enige wat De Indruk voor ’s Nederlands enige echte verfproducent betekend heeft. Wat volgde was de designs van de verfblikken, evenals het ontwerpen van flyers en zogenaamde image brochures waarin hun schitterende projecten afgebeeld zijn.

Ook de website is volledig opnieuw ontworpen. De projecten hebben een prominente plaats gekregen, zowel in de slider op de homepage als onder het kopje Referenties. Verder is de kaart met verkooppunten een belangrijk onderdeel voor de bezoekers. Op de site wordt SEO toegepast, wat zorgt voor een hogere vindbaarheid in Google.

Wat hebben wij gedaan

Huisstijl / Print / Website / Verpakkingen

Gerelateerde projecten
Neem contact met ons op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

4-brochure24-Phine_iPhone_1