VAN VEEN ADVOCATEN

Home / / VAN VEEN ADVOCATEN

Omschrijving

Het grootste advocatenkantoor tussen Arnhem en Utrecht, Van Veen Advocaten, legde als wens bij De Indruk dat hun nieuwe site bestaande en potentiële klanten moest aan-spreken en informeren. De Indruk ging de uitdaging aan.

Qua vormgeving straalt de website kwaliteit uit. De gebruikte foto’s geven direct de stijl van hun recent betrokken nieuwe kantoorpand weer. Daarnaast zorgt de overzichtelijke menu-indeling ervoor dat nieuwe en reeds bekende bezoekers direct de belangrijkste informatie kunnen vinden.

Voor Van Veen Advocaten werd de website www.vanveen.com eveneens responsive gemaakt. Dit houdt in dat de website zich volledig aanpast naar het formaat van het beeldscherm waar deze op wordt bekeken. De website wordt daardoor optimaal getoond. Er hoeft nooit horizontaal gescrold te worden, ingezoomd te worden of lang gewacht te worden op het laden van afbeeldingen. Per type apparaat bepaalt de website zelf welke inhoud er wordt getoond en op welke wijze dit gebeurt. De grote opkomst van tablets en smartphones zorgt ervoor dat websites steeds vaker op een ander toestel dan op een computer of laptop worden bekeken. Van Veen Advocaten wilde graag inspelen op deze ontwikkeling en koos daarom voor de mogelijkheden van een responsive website.

Wat hebben wij gedaan

Website

Gerelateerde projecten
Neem contact met ons op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

4-DeBoshoek_iPad_11-website-macbook1