G DE ROOY METAALDESIGN

Home / / G DE ROOY METAALDESIGN

Omschrijving

“Ideeën van staal”, dat is de slogan van G. de Rooy Metaal-design. Al meer dan 25 jaar maken zij producten van staal, waaronder schitterende stalen binnendeuren. Om hun ideeën te promoten ontwikkelden wij een brochure.

Beelden zijn veelal de basis voor een brochure. Het gezegde luidt niet voor niets ‘een beeld zegt meer dan duizend woorden’. Om die reden heeft De Indruk nauw samengewerkt met een fotograaf. De Indruk schetste het idee, waarna de fotograaf het op de gevoelige plaat vastlegde. Het resultaat: prachtige detailfotografie, passend in de stijl van de brochure.

Wat verder opvalt is de afwerking van de brochure. Voor de buitenkant is gekozen voor een matte achtergrond, waardoor de letter R, in spotlak, er echt uit springt. Een ander subtiel detail is het vlak met zilverfolie. Deze bijzondere bewerking past perfect bij de uitstraling van de metaaldesigner. Al met al heeft de brochure een chique uitstraling gekregen, wat erg goed bij de doelgroep past.

Je bent de trotse bezitter van een huis, maar jammer genoeg zit al je geld daarin vast. De hypotheek die je jarenlang trouw afgelost hebt, kun je niet verruimen en een tweede huisje in Frankrijk zit er dus niet in. Gelukkig heeft GrondVrij de oplossing! Als je de grond waarop je huis staat verkoopt aan GrondVrij komt daarmee komt een mooie som geld vrij om dingen mee te doen die het leven leuk maken. Een revolutionair idee waarmee GrondVrij de traditionele huizenmarkt op haar grondvesten doet schudden. De Indruk hielp GrondVrij met een logo, een brochure en een duidelijke website waarop GrondVrij alle twijfel wegneemt.

Wat hebben wij gedaan

Print

Gerelateerde projecten
Neem contact met ons op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

1-website-macbook14-packaging