Een nieuwe webontwikkelaar voor De Indruk

Home / De Indruk / Een nieuwe webontwikkelaar voor De Indruk

Een nieuwe webontwikkelaar voor De Indruk

In De Indruk

Misschien hebt u hem al eens aan de telefoon gehad: Jasper Pasman. Jasper werkt sinds 1 januari bij De Indruk als webontwikkelaar. Hij stelt zichzelf graag aan u voor.

“Mijn naam is Jasper Pasman, 29 jaar oud en ik kom uit Arnhem. Sinds januari ben ik verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van websites en webhosting. Als er zaken zijn waar onze vormgevers niet uitkomen, kloppen ze bij mij aan. Ook klanten komen bij mij terecht met technische vragen. Eventuele problemen probeer ik direct voor hen op te lossen.

Wat leuk is aan mijn werk, is dat ik door middel van een webapplicatie of website mensen kan helpen hun ideeën en passies te verwezenlijken. Elke klant en situatie is weer anders. Dat maakt mijn werk afwisselend.”

Bellen
Heeft u wensen op het gebied van functionele veranderingen op uw website? Technische wijzigingen die u niet zelf kunt doorvoeren? Aarzel dan niet om contact op te nemen door te bellen naar De Indruk 0318-505548 of te mailen naar Jasper.

Recente berichten
Neem contact met ons op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

adwords

Wij maken gebruik van cookies. Ga je akkoord met deze cookies, klik dan op 'accepteren'. Meer informatie

Wij gebruiken verschillende soorten cookies. Deze zijn er allereerst om jou de beste gebruikerservaring te geven en daarnaast om ons inzicht te geven in hoe de website gebruikt wordt. We gebruiken functionele, analytische en tracking cookies. Je leest er meer over in ons cookiebeleid.

Sluiten

Whatsapp naar 06 20 00 15 77
Op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur